Bir sevgililer günü hikayesi Part1 - huLYA  

Posted by: bodrumpenceresi


Yağmurlu bir gündü.. Kızın yeşil gözlerini böylesine ıslatan yağmur muydu yoksa gözyaşları mı.. ayrılığın kimbilir kaçıncı günüydü ne önemi vardı ki .. İlk kavgalarını yağmur yüzünden yaşamışlarken bu kahrolası yağmur gene mi çıkmıştı ortaya.. anlaşıldı sevmiyordu yağmur damlaları genç kızı.. oysa o nasılda severdi yağmurları..

Her şey üst üste mi gelmeliydi.. beraber geçirecekleri ilk sevgililer günüydü o gün.. sevgisiz,sevgilisiz bir ''sevgi''liler günü daha.. ama bu gün diğerlerinden farklıydı.. önceleri sadece yalnız geçen aptal günlerdi onun için 14 şubatlar.. şimdiyse ''ilk'' kez kaybedilmiş bir ''ilk'' aşkın acısını ''ilk'' kez tattığı o '' ilk' sevgililer günüydü.. Üzülmeye hakkı varmıydı ki ?? O değilmiydi yapamayız artık diyen.. belki aptal bir nazdı sadece belki de derin bir korku bunu ondan başkası bilebilir miydi..

Pişmandı evet..çok pişmandı.. Gel dese koşa koşa gidecekti .. ama ne yazık yoktu gel diyen.. dershanesine doğru ıslak adımlarla yürüdü.. ıslak saçlarınaa sıcak gözyaşları eşlik etti ..bir sevgili gibi ısıttı içini gözyaşları..
Dayanamadı aradı sevdiğini.. Yine de ödün veremedi o büyük gururundan .. seni seviyorum özür dilerim diyemedi .. sadece kuru bir konusmada geçen ''buluşalım mı son bi kez konuşalım '' sözleri çıkabildi ağzından..

Dayanamadı sevdiceği geldi yanına.. Onunda mı bulutluydu gözleri ağlamak mı istiyordu sanki o da.. Genç kız bekledi bir şeyler desin diye ama çocuk demedi.. ayrıldık mutlu musun dercesine bakışlarla boş sözlerle ve kısacık bir vedayla ayrıldı ikisi de.. Diyemediler bir şey.. Hiç bir şey diyemediler... (( devam edecek ))

 

Posted by: bodrumpenceresi